Početna stranica Početna stranica

POLITIKA PRIVATNOSTI

1. LIČNI PODACI

Sajt lekovi.org ne zahteva slanje ličnih podataka kao što su ime i prezime, adresa, datum rođenja, pol i sl. i ne prikuplja ih u bilo kakve svrhe, i poštuje privatnost korisnika.
Prilikom korišćenja Kontakt stranice od korisnika se zahteva email, ime i poruka, isključivo u svrhu komunikacije sa korisnikom, i neće biti korišćeno u druge svrhe, kao ni deljeno sa trećim stranama.

2. KOLAČIĆI (COOKIES)

Kolačići (cookies) su male datoteke (koje sadrže brojeve i slova) koje se čuvaju na korisnikovom uređaju (računaru, telefonu, tabletu...) u trenutku kad pristupate internet stranicama i ne sadrže lične podatke korisnika u sebi.
Sajt lekovi.org koristi svoje kolačiće isključivo radi prilagođavanja sadržaja svojih stranica korisniku i ne služe u svrhu prikupljanja ličnih podataka korisnika.
Sajt lekovi.org koristi usluge servisa Google Adsense koji koristi kolačiće radi prikazivanja Google oglasa ili sajtova koji učestvuju u oglasnim mrežama koje imaju ovlašćenje Google-a. Kada korisnik poseti sajt lekovi.org kolačić Google Adsense-a može da ostane u pregledaču korisnika.
Nezavisni distributeri, uključujući Google, prikazuju oglase pomoću kolačića na osnovu korisnikovih prethodnih poseta ovom ili drugim veb-sajtovima.
Korišćenje kolačića za oglašavanje omogućava Google-u i njegovim partnerima da korisnicima prikazuju oglase na osnovu poseta ovom i/ili drugim sajtovima na internetu.
Korisnici mogu da onemoguće personalizovano oglašavanje ako posete Podešavanje oglasa
Korisnici mogu da onemoguće kolačiće nezavisnih distributera za personalizovano oglašavanje ako posete https://www.aboutads.info/choices/
Više o privatnosti možete saznati ako posetite
https://support.google.com/adsense/answer/140382?hl=sr
Sajt lekovi.org koristi usluge servisa Google Analytics radi statističke obrade posećenosti. Google Analytics koristi kolačiće, a više o njihovoj upotrebi možete saznati putem linka https://support.google.com/analytics/topic/2919631?hl=sr&ref_topic=1008008

S poštovanjem,
sajt lekovi.org